Klub bulik

2004. május 23. vasárnap 09:50

Főoldal
A zenekar története
Klub bulik
Motoros találkozók
Visszajelzés

 

 

Rolling Rock Kecskemét. Jó hangulat és közönség mint mindenhol a Totálkár koncerteken!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Robi akcióban a hathúros ásóval a Rolling Rockban! Amit Robi használ : 1984-es felturbózott amerikai Fender Stratocaster, Peavey Delta Blues  csöves erősítő, ART SGX Nitro effektprocesszor, Jimi Hendrix Wah pedál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamikor még az izsáki Vino-ban együtt az amerikai Fat Mannequin zenekarral. A Fat Mannequin zenekart a Totálkárból kivált Balázs Gábor és az amerikai Dan Young alapította még 1999-ben. Nagyon dallamos, igényes rockzenét ígérő CD-jük megrendelhető a Totálkár emilcímén!

 

 

 

 

 

Rolling Rock Kecskemét. A zenekar már 2000-ben is számos sikeres koncertet adott a kecskeméti Rolling Rockban!

 

 

 

 

 

 

 

 A banda rendszeresen játszik a kecskeméti Rock Cafe-ban.  3 szinten szinte minden, ez az ami jellemzi a Rock Cafe-t. Az emeleten zene-és játékgépek, a földszinten itatás kifulladásig, a pincében pedig igényes, élő rockzene minden mennyiségben!

 

 

 

 

 

 Robi és hangszere. A 84-es Surf Green színű Fender Startocaster igazi ritkaságnak számít főleg Magyarországon! Gyűjtésre érdemes példány a Lace Sensorokkal, Wilkinson tremolóval és Sperzel Locking Tuners hangolókulcsokkal szerelt példány, és nem elhanyagolható a piaci értéke sem! Tulajdonosa büszke is rá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rock Cafe koncertképek, 2004.04.30., Kattints ide!!!

 

 

 

 

 

Főoldal | A zenekar története | Klub bulik | Motoros találkozók | Visszajelzés

Utoljára frissítve: 2004.05.23.